Våra tjänster

Vi hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag med allt inom tvättutrustning för textilvård.

Vi utför installation, service och förebyggande underhåll. Funderar ni på byte eller energibesparing hjälper vi er med en kalkyl kostnadsfritt.

Vi kan även erbjuda automatisk doseringsutrustning från Ecolab för att slippa överdosering av tvättmedel, öka livslängden på tvättmaskiner och besparing gällande sophantering, städning m.m.

Har du problem med din befintliga utrustning, klicka här och fyll i en anmälan. Vid mer akuta problem, ring oss!

Vi är Excellence partner till Electrolux Professional vilket innebär vi att säljer och utför garantiservice på deras professionella produkter för tvättstugan.

Vi servar även alla andra förekommande märken i tvättstugan.

Besiktning/Inventering

Med en besiktning kan du ta kontroll över tvättstugan. Vi går igenom hela tvättstugan, från säkerheten till miljöpåverkan, och bedömer bland annat elsäkerhet, belysning, dörrar, tätskikt, ventilation, utrymningsvägar, brandskydd och befintliga maskiner.

Efter besiktningen bokar vi in ett möte med dig för att gå igenom besiktningen och lämna förslag på åtgärder i tvättstugan.

Renovering

När du anlitar oss för att renovera tvättstugan tar vi hand om hela projektet – från planering, inköp och leverans, till att nya maskiner installeras och gamla skrotas. Vi börjar med att se över tvättstugan och föreslå åtgärder. Kanske har du redan en bild av hur tvättstugan ska se ut, och då utgår vi från dina önskemål. Du kan också lämna över alla detaljer kring utformningen till oss.

Vad som ingår när vi renoverar en tvättstuga varierar från gång till gång, eftersom de flesta har olika önskemål om material och behov av antal maskiner. Om du redan har gjort en budget för att renovera tvättstugan jobbar vi självklart utifrån den.

Go top